”Vuosien etsinnän jälkeen on ihanaa voida sanoa, että olen vihdoin löytänyt tuotteen joka rauhoittaa kuivan ja kutisevan päänahkani.”

– Mira L, Hiusvita-seerumi asiakas

”Vuosien etsinnän jälkeen on ihanaa voida sanoa, että olen vihdoin löytänyt tuotteen joka rauhoittaa kuivan ja kutisevan päänahkani.”

– Mira L,
Hiusvita-seerumi asiakas

”Vuosien etsinnän jälkeen on ihanaa voida sanoa, että olen vihdoin löytänyt tuotteen joka rauhoittaa kuivan ja kutisevan päänahkani.”

– Mira L, Hiusvita-seerumi asiakas

   

Tilaa nyt hintaan 26,80€ (norm. 59,90€)

Hiusvita-seerumi 30 ml

  Etunimi *
  Sukunimi *
  Osoite *
  Postinumero *
  Postitoimipaikka *
  Puhelinnumero *
  Sähköposti
  Tarjousehdot
  Kyllä, kiitos! Tilaan Hiusvita-seerumin hintaan 26,80 € (norm. 59,90 €). Saat Hiusvita-seerumin postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Lähetys sisältää 1 kpl 30 ml pullon, joka riittää noin 2 kk:n käyttöön. Jatkossa saat uuden tilauserän kahden kuukauden toimitusvälillä hintaan 26,80 €. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 09 4270 4433 (arkisin 9–17). Avaamattomalla tuotteella on 14 päivän palautusoikeus. Jättämällä sähköpostiosoitteen saat ajankohtaista tietoa tilaamastasi tuotteesta sekä kanta-asiakasetuja.

  Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä.
  * Pakolliset kentät

  Hoitava & rauhoittava Hiusvita-seerumi päänahan ja hiusten hyvinvointiin

  Tehokkaimmat ainesosat

  Suomessa valmistettu ja vegaaninen Hiusvita-seerumi on valmistettu eettisesti, parhaista raaka-aineista eikä siihen ole lisätty mitään ylimääräistä hiuspohjaa ja hiuksia kuormittavaa.

  Riittoisa seerumi tasapainoisen ja hyvinvoivan päänahan tueksi

  Hiusvita-seerumi koko perheelle

  Kärsitkö kuivasta ja kutisevasta päänahasta, hiustenlähdöstä tai ovatko hiuksesi ohuet ja elottomat? Onko hiustenkasvatusprojektisi kesken? Tehokas Hiusvita-seerumi rauhoittaa päänahkaa ja vahvistaa hiusjuuria.

  Palaa hiusongelmien alkulähteelle – kosteuta, virkistä ja hoida päänahkaa

  Kaikki mitä päänahkasi tarvitsee 

  Hiusvita-seerumi on suunniteltu tukemaan päänahan ja hiusten hyvinvointia – kahdeksan vaikuttavan aineosan tehopaketti kosteuttaa ja elvyttää, vahvistaa, tuuheuttaa sekä vähentää hilsettä ja hiusten ennenaikaista harmaantumista.

  Asiakkaidemme kokemuksia Hiusvita-seerumista

  Olen käyttänyt nyt noin kuukauden Hiusvita-seerumia ja jo nyt huomaan selkeän eron päänahassani! Se ei kutise enää ja hiuksenikin tuntuvat terveemmiltä.

  – SOILE

  Lukuisten huonojen hiusseerumi kokemusten jälkeen voin vihdoin sanoa, että olen löytänyt uuden luottotuotteeni! Pidän siitä ettei Hiusvita-seerumi tahmaa tai tee hiuksista likaisen tuntuisia.

  – EMILIA

  Hiusvita-seerumi on ollut todellinen hiusteni pelastus. Stressaava elämäntilanne näkyi hiuksissani ja olin jo melko toivoton sen suhteen, auttaako enää mikään tuote palauttamaan niiden elinvoimaa. Kyllä auttaa. <3

  – JULIA

  Minulla on aina ollut pitkät ja paksut hiukset, mutta alkuvuodesta hiuksia alkoi lähteä tavallista enemmän. Olen nyt käyttänyt Hiusvita-seerumia vajaan kuukauden ja huomaan jo nyt selkeän eron, enää ei lattia tai harja ole aivan hiusten peitossa.

  – KAISA

  Parturi-kampaajalta Sinulle.

  Nordic HairVitan perustaja, Terhi Päivärinta, on pitkänlinjan hiusalan ammattilainen –
  20 vuoden aikana asiakaskohtaamiset ja heidän tarinat synnyttivät idean,
  jota koristelee nyt nimi Nordic HairVita.

  Hiusvita-seerumi on kehitetty, tuotettu ja pakattu Helsinkiläisessä, eläinkokeettomaan kosmetiikkaan erikoistuneessa tehtaassa. Tuotekehityksessä on valittu parhaat raaka-aineet, jotka ovat turvallisia niin ihmisille kuin luonnolle, soveltuen myös herkälle iholle. Seerumiin emme halunneet lisätä mitään ylimääräistä – ainoastaan tärkeimmät ainesosat, jotka tukevat kokonaisvaltaisesti päänahan ja hiusten hyvinvointia.

  Macadamiaöljy puhdistaa tehokkaasti hiuspohjaa ja kosteuttaa hiuksia tehden niistä pehmeät.
  Soijaproteiini tuuheuttaa ja hoitaa hiuksia.
  Kalsium vahvistaa ja suojaa hiuksia.
  Niasiini eli B3-vitamiini lisää ihon ja päänahan suojaavia keramideja sekä rasvahappoja, kosteuttaa, vahvistaa ja hoitaa kuivaa sekä herkkää ihoa.
  C-vitamiini tasoittaa ja kiinteyttää päänahkaa sekä himmentää maksaläiskiä.
  Sinkki vähentää hiusten ennenaikaista harmaantumista ja hilsettä.
  Kupari suojaa hiusten normaalia pigmenttiä.
  Magnesium vahvistaa, selkeyttää ja tuo kiiltoa hiuksiin.

  INGREDIENTS:
  Aqua, Glycerin, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Niacinamide, Hydrolyzed Soy Protein, Copper Gluconate, Calcium Gluconate, Zinc Gluconate, Magnesium Aspartate, Ethylhexylglycerin, Phenethyl Alcohol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Parfum (Natural), Mentha Piperita Oil, Geraniol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Babassu Oil Polyglyceryl-4 Esters, Carbomer, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium Hydroxide, Linalool, Limonene