”Vuosien etsinnän jälkeen on ihanaa voida sanoa, että olen vihdoin löytänyt tuotteen joka rauhoittaa kuivan ja kutisevan päänahkani.”

– Mira L, Hiusvita-seerumi asiakas

Vegaaninen

Toimitus postiluukusta

Eläin- kokeeton

Suomessa valmistettu

Suomessa valmistettu

Vegaaninen

Eläinkokeeton

Toimitus postiluukusta

Tilaa nyt hintaan 26,80€ (norm. 59,90€)

Hiusvita-seerumi 30 ml

  Etunimi *
  Sukunimi *
  Osoite *
  Postinumero *
  Postitoimipaikka *
  Puhelinnumero *
  Sähköposti
  Tarjousehdot
  Ensimmäinen Hiusvita-seerumi saapuu sinulle suoraan kotiin toimitettuna noin kahden viikon sisällä ilman postikuluja. Lähetys sisältää Hiusvita-seerumin, joka riittää 2 kuukaudeksi yhdelle henkilölle. Hinta on 26,80 € sisältäen postikulut. Jatkolähetyksien hinta on myös 26,80 €.

  Lasku tulee lähetyksen mukana ja maksat tuotteen vasta kun olet saanut ne. Voit milloin tahansa keskeyttää jatkolähetykset tai muuttaa tilausväliä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 09 4270 4433 (ma-pe 9-17).

  Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä.

  * Pakolliset kentät

  Hoitava & rauhoittava Hiusvita-seerumi päänahan ja hiusten hyvinvointiin

  Tehokkaimmat ainesosat

  Suomessa valmistettu ja vegaaninen Hiusvita-seerumi on valmistettu eettisesti, parhaista raaka-aineista eikä siihen ole lisätty mitään ylimääräistä hiuspohjaa ja hiuksia kuormittavaa.

  Riittoisa seerumi tasapainoisen ja hyvinvoivan päänahan tueksi

  Hiusvita-seerumi koko perheelle

  Kärsitkö kuivasta ja kutisevasta päänahasta, hiustenlähdöstä tai ovatko hiuksesi ohuet ja elottomat? Onko hiustenkasvatusprojektisi kesken? Tehokas Hiusvita-seerumi rauhoittaa päänahkaa ja vahvistaa hiusjuuria.

  Palaa hiusongelmien alkulähteelle – kosteuta, virkistä ja hoida päänahkaa

  Kaikki mitä päänahkasi tarvitsee 

  Hiusvita-seerumi on suunniteltu tukemaan päänahan ja hiusten hyvinvointia – kahdeksan vaikuttavan aineosan tehopaketti kosteuttaa ja elvyttää, vahvistaa, tuuheuttaa sekä vähentää hilsettä ja hiusten ennenaikaista harmaantumista.

  Asiakkaidemme kokemuksia Hiusvita-seerumista

  Olen käyttänyt nyt noin kuukauden Hiusvita-seerumia ja jo nyt huomaan selkeän eron päänahassani! Se ei kutise enää ja hiuksenikin tuntuvat terveemmiltä.

  – SOILE

  Lukuisten huonojen hiusseerumi kokemusten jälkeen voin vihdoin sanoa, että olen löytänyt uuden luottotuotteeni! Pidän siitä ettei Hiusvita-seerumi tahmaa tai tee hiuksista likaisen tuntuisia.

  – EMILIA

  Hiusvita-seerumi on ollut todellinen hiusteni pelastus. Stressaava elämäntilanne näkyi hiuksissani ja olin jo melko toivoton sen suhteen, auttaako enää mikään tuote palauttamaan niiden elinvoimaa. Kyllä auttaa. <3

  – JULIA

  Minulla on aina ollut pitkät ja paksut hiukset, mutta alkuvuodesta hiuksia alkoi lähteä tavallista enemmän. Olen nyt käyttänyt Hiusvita-seerumia vajaan kuukauden ja huomaan jo nyt selkeän eron, enää ei lattia tai harja ole aivan hiusten peitossa.

  – KAISA

  Parturi-kampaajalta Sinulle.

  Nordic HairVitan perustaja, Terhi Päivärinta, on pitkänlinjan hiusalan ammattilainen –
  20 vuoden aikana asiakaskohtaamiset ja heidän tarinat synnyttivät idean,
  jota koristelee nyt nimi Nordic HairVita.

  Hiusvita-seerumi on kehitetty, tuotettu ja pakattu Helsinkiläisessä, eläinkokeettomaan kosmetiikkaan erikoistuneessa tehtaassa. Tuotekehityksessä on valittu parhaat raaka-aineet, jotka ovat turvallisia niin ihmisille kuin luonnolle, soveltuen myös herkälle iholle. Seerumiin emme halunneet lisätä mitään ylimääräistä – ainoastaan tärkeimmät ainesosat, jotka tukevat kokonaisvaltaisesti päänahan ja hiusten hyvinvointia.

  Macadamiaöljy puhdistaa tehokkaasti hiuspohjaa ja kosteuttaa hiuksia tehden niistä pehmeät.
  Soijaproteiini tuuheuttaa ja hoitaa hiuksia.
  Kalsium vahvistaa ja suojaa hiuksia.
  Niasiini eli B3-vitamiini lisää ihon ja päänahan suojaavia keramideja sekä rasvahappoja, kosteuttaa, vahvistaa ja hoitaa kuivaa sekä herkkää ihoa.
  C-vitamiini tasoittaa ja kiinteyttää päänahkaa sekä himmentää maksaläiskiä.
  Sinkki vähentää hiusten ennenaikaista harmaantumista ja hilsettä.
  Kupari suojaa hiusten normaalia pigmenttiä.
  Magnesium vahvistaa, selkeyttää ja tuo kiiltoa hiuksiin.

  INGREDIENTS:
  Aqua, Glycerin, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Niacinamide, Hydrolyzed Soy Protein, Copper Gluconate, Calcium Gluconate, Zinc Gluconate, Magnesium Aspartate, Ethylhexylglycerin, Phenethyl Alcohol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Parfum (Natural), Mentha Piperita Oil, Geraniol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Babassu Oil Polyglyceryl-4 Esters, Carbomer, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium Hydroxide, Linalool, Limonene